Logga in sammans.se

Samverkansutbildning februari 2023 - Södra Lapplands samordningsförbundSamverkansutbildning - Södra Lapplands samordningsförbund februari 2023

 

1 februari kl 09.00-17.00  - Hotell Lappland

8 februari kl. 08.30-12.00 - Digitalt via Teams

13 februari kl 13.00-16.30 - Digitalt via Teams

 

I utbildningen får vi mer kunskap om varandras arbete. Vi får inspiration och förståelse för vårt ibland komplexa och fantastiska välfärdssamhälle. Vi byter erfarenheter och träffar kollegor från andra verksamheter.

 

För vem: Du som möter människor i ditt arbete som är i behov av insatser från två eller flera myndigheter samtidigt.

 

Citat från tidigare deltagare av kursen:

”Nya nätverket har skapats och en ökad kunskap om varandras olika arbeten för den enskilde individens bästa”.

”All insikt man fått kring komplexiteten kring individen gällande myndighetskontakter är helt suverän”.

”Det var en bra och viktig påminnelse att vi gör det här utifrån klienternas behov och inte utifrån myndigheternas behov.”

 

Kommer personer du möter i vardagen märka att du har gått denna utbildningen? ”Ja, jag kommer tänka mer på hur jag bemöter och ställer frågor till de jag möter”.

 

 

 

 

Så här anmäler du dig

Först skapar du ett konto om du inte redan har det. När du registrerat dig kommer du inom kort få ett bekräftelsemail på att ditt konto har godkänts (OBS! Det kan ta några dagar). När ditt konto godkänts ska du sen logga in på ditt konto och anmäla dig till Samverkansutbildningen. När du gjort det kommer du få ett bekräftelsemail gällande din antagning till utbildningen.